Spoločnosť Vmoto, popredný výrobca elektrických skútrov a motocyklov, oznámila uzavretie významnej sponzorskej zmluvy so spoločnosťou Ducati Corse. Na základe tejto dohody bude spoločnosť Vmoto slúžiť ako oficiálny dodávateľ elektrických skútrov pre tím Ducati Lenovo počas majstrovstiev sveta MotoGP a pre tím Aruba.it Racing - Ducati na majstrovstvách sveta v rokoch 2022 až 2023.


Počas veľkej ceny môžeme vidieť troch šampiónov, ako sú Francesco Bagnaia, Jack Miller a Michele Pirro, ako sa pohybujú po paddocku s našimi 100 % elektrickými CPx s nulovými emisiami. To nám prináša nielen veľké zadosťučinenie, ale zároveň potvrdzuje pozíciu našej prémiovej značky ako etalónu v oblasti elektrickej mobility.

Sme hrdí na toto nové partnerstvo a sme nadšení, že môžeme priniesť elektrickú mobilitu do sveta MotoGP. Naše partnerstvo s Ducati Corse je dôkazom kvality a výkonnosti našich elektrických skútrov a sme presvedčení, že v nasledujúcich rokoch pomôže ešte väčšiemu záujmu a rozšíreniu elektrických vozidiel.

 

Autor: VMoto SUPER SOCO

Nájdite podobné články

#cpx#ducati#vmoto

Viac článkov

Antik Telecom rozširuje službu požičiavania e-skútrov "VEREJNÝ SKÚTER"

Požičiavanie e-skútrov na Východe naberie na počte aj rozsahu. Od dnes pribudne 60 vozidiel a zároveň trojnásobok nabíjacích staníc. Klesli ceny z...